Grøn energi

Geotermisk energi

Island er et af de mest aktive vulkanområder i verden. Her findes den unikke naturressource, der leverer den grønne strøm, som anvendes i vores helt særlige dyrkningsproces. Den sørger også for bæredygtig opvarmning af væksthusene og holder temperaturen stabil uanset vejr og vind. Hermed skabes det optimale miljø for sunde, velsmagende grøntsager året rundt.

Vandkraft

En anden af Arktis’ naturlige ressourcer er vandkraft, som drives med smeltevand fra de nordlige gletsjere. Udnyttelsen af vandkraft producerer den bæredygtige elektricitet, der udgør den væsentligste energikilde i Pure Arctics dyrkningsproces.

Nytænkning

Pure Arctic kombinerer den mest moderne væksthusteknologi med vedvarende energikilder i produktionen af velsmagende, naturlige og bæredygtige fødevarer. Vores erfarne grøntsagsavlere og ingeniører arbejder hele tiden med at videreudvikle de mest effektive og naturlige dyrkningsmetoder af førsteklasses fødevarer. Blandt andet derfor er det i dag muligt at producere grøntsagerne hele året rundt under samme ideelle vækstforhold.

Rent vand

Island har noget af den reneste og rigeligste vandforsyning i verden. Når vandet løber ned fra det uberørte højland, filtreres det naturligt gennem den mineralholdige vulkanske jord.

Vanding

Vandressourcerne, der er filtreret gennem tusinder af år og ligger beskyttet i undergrunden, er en integreret del af Pure Arctics produktions- og dyrkningsprocesser. Derfor kan vi levere lige så friske, rene og sprøde grøntsager, som naturen havde tænkt sig.