Det islandske lam har boltret sig frit i den vilde, uberørte natur, lige siden vikingerne bragte fåret til Island i 800-tallet. Nutidens hårdføre race er direkte efterkommer af vikingefåret og har derfor bevaret præcis de samme egenskaber.
Hele sommeren græsser dyrene på de store vidder i uberørte og bjergrige landskaber. Opdrættet er underlagt Islands restriktive landbrugslov og kvalitetskontrol, som skal beskytte det islandske lams suveræne karakteristika.
Efter læmningen i maj slippes får og lam på græs i bjergene, hvor de nyder godt af den rige og nærende vegetation, indtil efteråret sætter ind. Det er de vilde græsarter og de aromatiske urter og bær, som giver kødet dets helt unikke smag.
Island har været førende inden for bæredygtighed, længe før begrebet blev opfundet, og er fortsat et af de reneste steder i verden. Det islandske landbrug drives med social ansvarlighed for at sikre, at jordens ressourcer beskyttes til kommende generationer.
Pulled lamb er kød fra islandske lam der har boltret sig frit i den vilde, uberørte natur hvor de græsser hele sommeren. Det giver kødet en helt unik smag.
Lammekødet er langtidsstegt ved 160°C i ovnen i 4 timer i en lækker marinade. Når stegen er mør som smør, trækkes den fra hinanden, hvilket er årsagen til navnet ”Pulled lamb
Pulled lamb er kød fra islandske lam der har boltret sig frit i den vilde, uberørte natur hvor de græsser hele sommeren. Det giver kødet en helt unik smag.
Lammekødet er langtidsstegt ved 160°C i ovnen i 4 timer i en lækker marinade. Når stegen er mør som smør, trækkes den fra hinanden, hvilket er årsagen til navnet ”Pulled lamb
Braiseret lammekølle med julienne grøntsager og krydderurteolie.
Islandsk lammekød kan naturligvis optøs og tilberedes som normalt, men ønskes en ekstraordinær stor oplevelse af kødets unikke smag og struktur, anbefales fem dages optøning i køleskab.
Ovnstegt lammeinderlår med gremolata, bagt broccoli, sød tomatsauce og kartoffelsalat.
Islandsk lammekød kan naturligvis optøs og tilberedes som normalt, men ønskes en ekstraordinær stor oplevelse af kødets unikke smag og struktur, anbefales fem dages optøning i køleskab.
Langtidsstegt lammeskank med kartoffel-blomkålsmos.
Islandsk lammekød kan naturligvis optøs og tilberedes som normalt, men ønskes en ekstraordinær stor oplevelse af kødets unikke smag og struktur, anbefales fem dages optøning i køleskab.
Lammeryg med varm rødkålssalat, sukkerglaceret græskar og maltsauce.
Islandsk lammekød kan naturligvis optøs og tilberedes som normalt, men ønskes en ekstraordinær stor oplevelse af kødets unikke smag og struktur, anbefales fem dages optøning i køleskab.
Grillet lam med pistacie crust, mos af søde kartofler og grillede forårsløg..
Islandsk lammekød kan naturligvis optøs og tilberedes som normalt, men ønskes en ekstraordinær stor oplevelse af kødets unikke smag og struktur, anbefales fem dages optøning i køleskab.
Hurtig tilberedning: Sæt ovnen på 150°C, og lad lammeboven stege i 2 timer.
Islandsk lammekød kan naturligvis optøs og tilberedes som normalt, men ønskes en ekstraordinær stor oplevelse af kødets unikke smag og struktur, anbefales fem dages optøning i køleskab.
Pulled lamb er kød fra islandske lam der har boltret sig frit i den vilde, uberørte natur hvor de græsser hele sommeren. Det giver kødet en helt unik smag.
Lammekødet er langtidsstegt ved 160°C i ovnen i 4 timer i en lækker marinade. Når stegen er mør som smør, trækkes den fra hinanden, hvilket er årsagen til navnet ”Pulled lamb
Pulled lamb er kød fra islandske lam der har boltret sig frit i den vilde, uberørte natur hvor de græsser hele sommeren. Det giver kødet en helt unik smag.
Lammekødet er langtidsstegt ved 160°C i ovnen i 4 timer i en lækker marinade. Når stegen er mør som smør, trækkes den fra hinanden, hvilket er årsagen til navnet ”Pulled lamb
Pulled lamb er kød fra islandske lam der har boltret sig frit i den vilde, uberørte natur hvor de græsser hele sommeren. Det giver kødet en helt unik smag.
Lammekødet er langtidsstegt ved 160°C i ovnen i 4 timer i en lækker marinade. Når stegen er mør som smør, trækkes den fra hinanden, hvilket er årsagen til navnet ”Pulled lamb
Pulled lamb er kød fra islandske lam der har boltret sig frit i den vilde, uberørte natur hvor de græsser hele sommeren. Det giver kødet en helt unik smag.
Lammekødet er langtidsstegt ved 160°C i ovnen i 4 timer i en lækker marinade. Når stegen er mør som smør, trækkes den fra hinanden, hvilket er årsagen til navnet ”Pulled lamb