Om os

Vores holdning er, at sunde og naturlige fødevarer er de bedste byggesten til kroppen, og at et godt helbred giver mere energi og livsglæde. Vores mission er derfor at producere de bedste fødevarer - og gøre det så bæredygtigt som muligt af hensyn til vores børn og de kommende generationer.

 

Vores holdning er, at pesticider er både skadelige og unødvendige i fødevareproduktionen. I stedet stræber vi efter at efterligne naturens egne vækstprocesser, som er udviklet gennem millioner af år.

 

Vi ønsker at udfordre den moderne fødevareindustri ved at levere de reneste, sundeste og mest velsmagende fødevarer hele året rundt. Netop i den arktiske og nordatlantiske region kombineres moderne teknologi med grøn energi, det reneste vand og lokale traditioner, som sikrer produktionen af friske og sunde grøntsager med den lavest mulige påvirkning af miljøet.

Vi producerer fødevarer

af bedste kvalitet

 

Pure Arctic er grundlagt i 2016 af Sverrir Sverrirsson & Jørgen Peter Poulsen.

Virksomheden har rødder i Island, Grønland og Danmark. I 2017 indgik Pure Arctic et partnerskab med Simply Cooking ApS i Danmark og SFG, Sölufélag Gardyrkjumanna Ehf, i Island.

Simply Cooking ApS er med sine 13 afdelinger i København en betydelig aftager af friske grøntsager.

SFG er Islands største producent af grøntsager.SFG er en sammenslutning af lokale grøntsagsavlere og er ansvarlig for logistik, marketing og salg.

 

 

Pure Arctic

Vindebyørevej 52

5700 Svendborg

Denmark

 

Tlf +45 2572 2615

Mail:  jpp@purearctic.dk

 

 

Pure Arctic

Bruarvogi 2

104 Reykjavik

Iceland

 

Tlf +354 665 8818

Mail:  sverrir@purearctic.dk

 

 

Jørgen Peter Poulsen

Medstifter, Danmark

Tlf + 45 2572 2615

Mail: jpp@purearctic.dk

Martin Haugaard Zielke

Kvalitetschef, Danmark

 

Mail: martin@purearctic.dk

Sverrir Sverrisson

Medstifter, Island

 

Mail: sverrir@purearctic.dk

Vi producerer fødevarer

af høj kvalitet

 

Pure Arctic er grundlagt i 2016 af Sverrir Sverrirsson & Jørgen Peter Poulsen.

Virksomheden har rødder i Island, Grønland og Danmark. I 2017 indgik Pure Arctic et partnerskab med Simply Cooking ApS i Danmark og SFG (Sölufélag Gardyrkjumanna Ehf) i Island.

Simply Cooking ApS er med sine 13 afdelinger i København en meget stor aftager af friske grøntsager. SFG er den største producent af grøntsager i Island.

SFG er en sammenslutning af lokale grøntsagsavlere og varetager logistik, marketing og salg.